Arti-Gold
search
  • Arti-Gold

Arti-Gold

2.050,00 kr.
Inkl. moms

Arti-Sport vedligeholder led og ledvædske, er med til at sikre gendannelse af brusk og smør led hos ældre heste, som ikke starter stævner.

Antal

 

Sikker web forbindelse (SSL)

 

Levering indenfor 1-3 hverdage

 

14 dages fortrydelsesret

Arti-Gold Egenskaber

kosttilskud til heste til vedligeholdelse af smidige og sunde led. Arti-Sport fordrer brusk gendannelse og smørelse af led hos sportsheste.

Arti-Sport indeholder udover en høj dosis Collagen type 2, glucosamin og chondroitin også hyalonsyre, myristoleinsyre og boswellia i en optimal dosering.  Som tillæg er MSM, anti-oxidanter og et antal mineraler og vitaminer tilsat, der gør dette produkt det mest fuldendte produkt til bekæmpelse af ledsmerter.

Høje spring giver hårde landinger; hele hestens vægt kommer ned på et ben.  Takket være den nye og yderst kraftige formel kan Arti-Sport lindre ledsmerter, som hver topsportshest kæmper med. 

Næsten alle professionelle ryttere føler inden for 3 uger en tydelig positiv effekt på hestens bevægelser; derfor er Arti-Sport et must for de professionelle ryttere.

OBS: Arti-Gold indeholder Harpagophytum procumbens (djævle klo), som er på FEI doping listen. Derfor skal man stoppe med Arti Gold 2 dage inden konkurrencer. Alternativt kan bruges Arti-Sport som giver den samme gavnlig virkning, men er tilpasset FEI standarder!

Brugsanvisning:

  • 90 dages kur: 1 skefuld (30 gram) per dag per hest
ArtiGold

Produktinformation

Indhold
2,7 kg

Du vil eventuelt også synes om